?
ΑρχικήΤμήματαΕκπαιδευτικά ΜέσαΠροσφορέςΟι χώροι μαςΔραστηριότητεςCovidΕπικοινωνία


Τμήματα

Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών μας τα τμήματα είναι αυστηρώς ολιγομελή - έως 8 ατόμων - που αποτελούνται από μαθητές κοντινής ηλικίας και κοινό επίπεδο γνώσεων. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουμε ομοιογένεια και ομαλή ροή στην εμπέδωση της ύλης.

A' - B' Junior:              
► 2 in 1           

Δύο τάξεις σε μία χρονιά. Ναι, καλά διαβάσατε, δύο τάξεις σε μία χρονιά! Κερδίζετε όχι μόνο τα δίδακτρα μιας ολόκληρης χρονιάς, αλλά και το κόστος αγοράς βιβλίων μιας χρονιάς. Ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα που απευθύνεται σε μαθητές Β' Δημοτικού και άνω. Στόχος του προγράμματος είναι να εισαχθούν οι μικροί μας φίλοι με εύκολο τρόπο στον κόσμο των Αγγλικών και να αναπτύξουν βασικές επικοινωνιακές και γλωσσικές δεξιότητες, όπως Listening (κατανόηση προφορικού λόγου), Speaking (παραγωγή προφορικού λόγου), Reading (κατανόηση γραπτού λόγου) και Writing (παραγωγή γραπτού λόγου). Ο μαθητής, με τη βοήθεια του καθηγητή και των ειδικών εκπαιδευτικών μας μέσων μαθαίνει παίζοντας, καθώς σε εμάς η διαδικασία εκμάθησης μετατρέπεται σε διασκέδαση όπου κίνητρα για μάθηση είναι το παιχνίδι, η χαρά και η ικανοποίηση του παιδιού.

A' - C' Senior: 

Σε αυτό το στάδιο οι μαθητές έχουν περάσει στη δεύτερη φάση όπου εμπλουτίζουν το λεξιλόγιο τους και εξελίσσουν τις επικοινωνιακές και γλωσσικές τους δεξιότητες, καθώς χρησιμοποιούμε την Αγγλική γλώσσα καθημερινά στην τάξη. Βιώνοντας λοιπόν τη γλώσσα, οι μαθητές μας ξεπερνούν τη δυσκολία της έκφρασης και της επικοινωνίας. Καταλαβαίνουν, μιλάνε και σκέφτονται στην ξένη γλώσσα.

D' - Lower:

Οι μαθητές αρχίζουν να χρησιμοποιούν πιο εξειδικευμένο λεξιλόγιο, τελειοποιούν τις γραμματικές τους γνώσεις και έχουν πλέον ευχέρεια λόγου τόσο στον προφορικό όσο και στο γραπτό τομέα (έκθεση). Παρέχουμε επίσης τη δυνατότητα στους μαθητές μας να κερδίσουν άλλη μια χρονιά μεταπηδώντας από την τάξη  D' στο Lower.

C1 - C2:

Σκοπός αυτής της βαθμίδας είναι η πληρότητα της γνώσης της Αγγλικής γλώσσας η οποία θα μας εξασφαλίσει την επιτυχία στις εξετάσεις για την απόκτηση αναγνωρισμένων πτυχίων, επιπέδου Advanced ή Proficiency.

Αγγλική Φιλολογία:

Προετοιμασία για τις εξετάσεις των Αγγλικών ως ειδικό μάθημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων σε μαθητές Λυκείου οι οποίοι επιθυμούν την ένταξή τους σε κάποιο ΑΕΙ ή σε κάποια σχολή που απαιτεί τα Αγγλικά ως ειδικό μάθημα.

Καλολαιρινά Τμήματα:

Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών μας σας παρέχουμε τη δυνατότητα να κερδίσετε ακόμη μία χρονιά, παρακολουθώντας εντατικά θερινά μαθήματα. Επίσης, καλοκαιρινά μαθήματα προσφέρονται και για την ενίσχυση των αδύναμων μαθητών.

Ιδιαίτερα Μαθήματα:

Για όποιον μαθητή ή ενήλικα το επιθυμεί.